THE GOOD FOOD

THE GOOD FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 653 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Good Food. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 7:28 Bestelling was behoorlijk laat terwijl ik ‘s middags al besteld had voor 19:45. Maar het eten was het wachten waard, echt heerlijk!
6 jun 2022 om 21:14 Jammer dat het eten van beroerde kwalititeit was, ruim voor de gewenste bezorgtijd besteld en alsnog een halfuur te laat. Dit is niet zo erg , als het eten dan maar wél goed is. De burger was koud ook de patat was koud en totaal niet gaar.
21 mei 2022 om 19:35 Friet was niet gaar en er zat veel te veel saus op de burger. Bezorging was netjes, waren er binnen de aangegeven tijd
15 mei 2022 om 23:07 Bezorging was sneller dan verwacht & eten was heerlijk
12 mei 2022 om 22:15 We hadden het Streetfood menu voor 2, maar er had zo nog iemand aan kunnen schuiven, er was echt genoeg. En het was ook nog eens super lekker, we hebben echt zitten smullen. Ook van de extra desserts. Hoe kan ik nou volgende keer kiezen?? ;)
7 mei 2022 om 23:11 Sushi was goed, maar de rest viel erg tegen veel vet in de Spareribs patat was nagenoeg koud en pulled chicken was niet wat wij verwacht hadden onder pulled chicken. Voor ons niet meer. Veel geld voor slechte kwaliteit
7 mei 2022 om 21:35 Slechte keuze. € 8,95 voor een halve portie carpaccio, sate aangebrand. Veel geld voor weinig
7 mei 2022 om 11:05 Het eten is helemaal top! Enige nadeel is dat je nog 30 minuten bovenop de gekozen tijd moet rekenen. Een telefoontje dat het later wordt zou netjes zijn.
6 mei 2022 om 19:55 Eten was top! Warm genoeg, zelfs na 75 min. Na bestellen
6 mei 2022 om 19:43 Spareribs waren heerlijk
26 apr 2022 om 20:49 Foutje in bezorging werd netjes opgelost. Eten was erg lekker. Zeker aan te raden!
21 apr 2022 om 11:30 Patat is altijd lastig met bezorgen, maar was prima. Om aan de min. bestelkosten te komen ook crispy chicken besteld. Maar zowel bij de Angus burger als kip was de coleslaw niet vers en zelfs beetje gaan zuren. Had bij Angus een echte burger verwacht